Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Λευτέρης Καρχιμάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!

Μια υποψηφιότητα που φαίνεται να «κλειδώνει»
Στις ευρωκάλπες του Ιουνίου έχουν στρέψει εδώ και καιρό τα βλέμματα τους στο ΠΑΣΟΚ που θέλουν μια καθαρή δεύτερη θέση στη μάχη για την αξιωματική αντιπολίτευση και βέβαια όλο και πιο ψηλά ποσοστά. 

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς- λένε στο ΠΑΣΟΚ- και η μάχη των ονομάτων και των προσώπων θα παίξει καθοριστικό ρόλο εκτός από τη μάχη των ιδεών. 

Μια υποψηφιότητα που φαίνεται να «κλειδώνει» είναι εκείνη του Λευτέρη Καρχιμάκη, γιου του παλιού γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη που και μεγάλη εκτίμηση έχει στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κινήματος αλλά και ως παπανδρεϊκός (ο μπαμπάς Καρχιμάκης για να το διευκρινίσουμε) ο ίδιος σε ένα ακροατήριο που το επιζητά η τωρινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Όμως η υποψηφιότητα του Καρχιμάκη Junior εκτός από το ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με περγαμηνές (Λέκτορας του Πανεπιστημίου του Leiden για Ευρωπαϊκά Θέματα) συσπειρώνει και το παλιό ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη και ειδικά στην ανατολική πλευρά της, καθώς ο Μιχάλης Καρχιμάκης έχει μόνον φίλους σε Ηράκλειο αλλά ειδικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Λασίθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου