Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν πήγε στη Λέσχη Bilderberg

Στις δύσκολες συνθήκες κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα, οι "θεωρίες συνωμοσίας" έχουν μεγάλη πέραση και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσπάθησε να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να τροφοδοτήσει σενάρια σε βάρος της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, κατηγορώντας τον ευσχήμως ότι συμμετείχε σε συνεδρίαση της Λέσχης. Bilderberg. Η "κατηγορία" δεν διατυπώθηκε ευθέως, αλλά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας να πληροφορηθεί "ποιό ήταν το αποτέλεσμα των επαφών του υπουργού στη συνάντηση στο Bilderberg".

Προσπαθώντας να προλάβει κύμα δημοσιευμάτων με "συνωμοσιολογκά" σενάρια, ο κ. Παπακωνσταντίνου αντέδρασε αμέσως, χωρίς να περιμένει να δώσει απάντηση στη Βουλή. Απάντησε στους υπαινιγμούς του κ. Καρατζαφέρη με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, στην οποία ναφέρεται ότι ο υπουργός προσκλήθη στη συνάντηση, αλλά δεν συμμετείχε.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:
Σχετικά με δημοσιεύματα που φέρουν τον Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να συμμετέχει στην συνάντηση της Λέσχης Bilderberg, στην Ελβετία, που προκάλεσαν και το ενδιαφέρον του ΛΑ.Ο.Σ., ώστε να κάνει ερώτηση στη Βουλή για τα αποτελέσματά της, επισημαίνεται ότι ο Υπουργός Οικονομικών, δεν συμμετείχε, παρότι ήταν προσκεκλημένος. Βρισκόταν στην Αθήνα και εργαζόταν όλες αυτές τις ημέρες στο γραφείο του στο Υπουργείο Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου