Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μ.Μπόλαρης:"Θα ανταποκριθ​ούμε στις προτεραιότ​ητες για να σταθεί ο τόπος στα πόδια του"


«Με την επανεκκίνηση αυτή θα τα καταφέρουμε» δήλωσε κατηγορηματικά ο Μάρκος Μπόλαρης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TVS την επομένη της ορκωμοσίας του ως Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Την πεποίθησή του αυτή στηρίζει ο κ. Μπόλαρης στις δυνάμεις της δουλειάς, της μόρφωσης , του πείσματος. Για να τονίσει πως ..
«θα ανταποκριθούμε σε όλες τις υποχρεώσεις και τις προσδοκίες των πολιτών».




Απαντώντας κατηγορηματικά σε παραπολιτικά σχόλια για την επιλογή του στη θέση αυτή από τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, υπενθύμισε πως για να εκτεθεί ως υποψήφιος Περιφερειάρχης παραιτήθηκε από τη θέση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας. Αναφορικά με τις εξελίξεις στην Παράταξη «Κεντρική Μακεδονία – Μέτωπο Ανάπτυξης. Μάρκος Μπόλαρης» είπε πως τις επόμενες μέρες συγκαλείται Γενική Συνέλευση για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπών Εργασίας.

Σχολιάζοντας τις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης για προκήρυξη πρόωρων εκλογών δήλωσε πως δεν θα πρέπει να επαναληφθεί το ιστορικό λάθος του Ελευθερίου Βενιζέλου με την προκήρυξη των εκλογών του 1920 που οδήγησαν στην Μικρασιατική Καταστροφή. Για να συνεχίσει πως, "στην κρίσιμη για την επιβίωση του τόπου περίοδο δεν χρειαζόμαστε εκλογές". Αυτό που προέχει, τόνισε ο κ. Μπόλαρης, είναι να ανταποκριθούμε στις προτεραιότητες για να σταθεί ο τόπος στα πόδια του.

Σχολιάζοντας τα επώδυνα μέτρα που πάρθηκαν, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανέφερε πως είναι έξω από τη λογική και της φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ, αλλά ήταν αναγκαία για την επιβίωση του τόπου. Καταλήγοντας είπε πως η κατάργηση ή συγχώνευση οργανισμών και υπηρεσιών του Δημοσίου γίνεται γιατί δεν εξυπηρετούν πλέον κοινωνικές ανάγκες και επιβαρύνουν τα οικονομικά του Δημοσίου σε βάρος των κοινωνικών προτεραιοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου