Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Γιορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών από το ΝΗΡΕΑ

Στα πλαίσια του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» θα υλοποιήσει εκδήλωση με τίτλο «Στης Ζωής το Παιχνίδι Χωράμε Όλοι» την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011, ώρες 19.30-21.30 στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς.
Τα παιδιά θα μπορούν να φέρουν τα παιχνίδια που δεν παίζουν πια, ίσως κάποιο άλλο παιδί να θέλει να τα χρησιμοποιήσει. Το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ θα τα συγκεντρώσει και θα τα διανείμει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Παράλληλα οι πρόσκοποι θα οργανώσουν παιχνίδια για παιδιά κι εφήβους. Θα υπάρχει κέρασμα με πιροσκί για όλους τους παρευρισκόμενους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευκαρπίας. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνεται προβολή οπτικού υλικού σχετικά με τις δράσεις και το έργο του Κέντρου Πρόληψης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ, την 1η Κοινότητα Ανιχνευτών Προσκόπων Κιλκίς και τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου - Πολιτιστικό Σύλλογο Ευκαρπίας Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου