Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Hawaii 5-0


Αμερικανίδα επαγγελματίας σέρφερ Αλάνα Μπλάνχαρντ, έγινε ευρέως γνωστή φέτος, χάρη στην ταινία «Soul Surfer». 
Στο φιλμ, πρωταγωνιστεί, μέσω της ηθοποιού Λορέιν Νίκολσον, η οποία την υποδύθηκε, σε μια πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. Η ταινία έχει σαν βασικό της θέμα το τραγικό περιστατικό πριν από λίγα χρόνια, όταν η καλή της φίλη και συναθλήτρια, Μπέθανι Χάμιλτον, έπεσε θύμα επίθεσης καρχαρία, κάνοντας σέρφ σε παραλία της Χαβάι. Η επίθεση κόστισε στην Χάμιλτον το ένα της χέρι και τρία λίτρα αίμα και δεν θα είχε επιβιώσει, εάν δεν είχε επέμβει άμεσα η Αλάνα, προκειμένου να την σώσει και να την βγάλει στην ακτή.
Η 21χρονη, δαμαστής των κυμάτων, ξεκίνησε να κάνει σέρφινγκ από πολύ μικρή ηλικία και ήδη θεωρείται ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο δροσερό αυτό άθλημα. Έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους, καθώς από το 2005 και μετά συγκεντρώνει μόνο πρώτες και δεύτερες θέσεις στους αγώνες που λαμβάνει μέρος, με σημαντικότερη διάκριση το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικείου σερφ, στην Χαβάι.

Η Μπλάνχαρντ, που είναι γεννημένη στις 5 Μαρτίου του 1990, εκτός από τα αθλητικά της προσόντα, διαθέτει και… μόστρα που σε κάνει να ξεχάσεις ακόμη και επίθεση καρχαρία… Δεν θεωρείται μόνο μία από τις καλύτερες του αθλήματος στον κόσμο, αλλά σύμφωνα και με το επίσημο περιοδικό του αθλήματος, έχει καταγραφεί ως «η πιο… καυτή σέρφερ παγκοσμίως». Και όχι άδικα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, οι οποίες αποτελούν όαση δροσιάς στο καυτό καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου