Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σκάει νέα βόμβα με στημένα..


Τελειωμό δεν έχει η δράση των κυκλωμάτων που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά την καταιγίδα των περασμένων ημερών, μία ακόμη βόμβα απασφαλίστηκε και είναι έτοιμη να σκάσει. Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται νέα δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει δεκαέξι στημένα παιχνίδια μέσα σε διάστημα δύο μηνών! Οι νέες διώξεις που έχουν ασκηθεί αφορούν τρεις...




ομάδες κατηγορουμένων και διαφορετικά αδικήματα. Στη δικογραφία που έχει ήδη σχηματιστεί και βρίσκεται στα χέρια του 9ου ανακριτή Γιώργου Κασσίμη εμφανίζονται άτομα που έχουν ήδη κατηγορηθεί από την προηγούμενη δικογραφία, αλλά και νέα πρόσωπα.

Το γαϊτανάκι γύρω από τις νέες αποκαλύψεις ξεκίνησε μετά την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος εκβιαστών σε βάρος ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων στον Πειραιά. Το Τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. συνέχισε την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστώσει ποιοι ασχολούνταν με εκβιασμούς σε όλο τον νομό Αττικής. Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, όμως, οι διωκτικές αρχές έφτασαν στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου