Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Τρέλαναν το κοινό οι Bon Jovi


Επί διόμιση ώρες το θρυλικό συγκρότημα Bon Jovi ξεσήκωνε το κοινό στη σκηνή του ΟΑΚΑ, με τους θεατές να ξεπερνούν τους 80.000.

Τη βραδιά άνοιξε το ελληνικό συγκρότημα Brothers in Plug, ενώ λίγη ώρα αργότερα, το κοινό χόρεψε στους ρυθμούς του συγκροτήματος από τη Δανία The Breakers.


Δέκα λεπτά μετά τις εννέα, τα φώτα έσβησαν και το γιγάντιο βίντεο γουολ, το οποίο είχε στηθεί πάνω στη σκηνή του σταδίου, φώτισε. Η στιγμή της εμφάνισης των Bon Jovi είχε φτάσει. Το κοινό παραληρούσε ακούγοντας τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, να χαιρετίζει το κοινό και να ξεκινάει με αγαπημένες επιτυχίες από το παρελθόν.

Τα πειράγματα του τραγουδιστή με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος και επί χρόνια φίλο του, Ρίτσι Σαμπόρα, δεν σταματούσαν. Η διάθεση του γκρουπ ήταν ιδιαίτερα θερμή, καθώς το ελληνικό κοινό απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι ανταποκρίνεται δυναμικά, σε συναυλίες τέτοιου μεγέθους.

Για τη συναυλία τους στην Ελλάδα, οι Bon Jovi κομμάτια από το μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφίας των δύο τελευταίων χρόνων τους, καθώς, όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή τους, σε κάθε χώρα όπου εμφανίζονται είναι κάτι καινούριο για εκείνους, αφού θέλουν κάθε φορά να παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό. «Bad medicine», «Always», «Blaze of glory», «I'll be there for you», «Bed of roses», «It's my life», «Have a nice day», «Born to be my baby», «Keep the faith», «Living on a prayer», ήταν μερικά από τα τραγούδια που απόλαυσε το «αχόρταγο» κοινό, που ζητούσε επίμονα μέχρι τέλους για ένα ακόμη.

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε το ελληνικό κοινό αρκετές φορές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως περίμεναν πολλά χρόνια γι' αυτήν τη συναυλία. Με το χαμόγελο στα χείλη, θέλησε να εμψυχώσει τους Έλληνες αναφερόμενος στην ομορφιά της Ελλάδας και τόνισε πως παρά τις δυσκολίες της εποχής, σημαντικό είναι να πιστεύουμε στους νέους ανθρώπους, καθώς αυτοί αποτελούν το μέλλον της χώρας.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου