Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Καβάλα: Θύμα εξαντλητικής δίαιτας 24χρονη φοιτήτρια


Καβάλα: Θύμα εξαντλητικής δίαιτας 24χρονη φοιτήτρια
Θύμα της εξαντλητικής δίαιτας που ακολουθούσε προκειμένου να απαλλαγεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε από τα περιττά κιλά της έπεσε 24χρονη φοιτήτρια που σπούδαζε στο ΤΕΙ Καβάλας. Η άτυχη κοπέλα, που τους τελευταίους μήνες είχε υιοθετήσει ένα ιδιαίτερα σκληρό πρόγραμμα διατροφής, ώστε να χάσει αρκετό βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα, προδόθηκε από την καρδιά της, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου και να αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος που νοίκιαζε!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στους άνδρες της αστυνομίας, οι συγγενείς της νεαρής φοιτήτριας, που καταγόταν από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, η 24χρονη κοπέλα, δεν αισθανόταν άνετα με την εμφάνισή της, καθώς αντιμετώπιζε εμφανές πρόβλημα παχυσαρκίας.

Ετσι αποφάσισε να προχωρήσει σε πλήρη αλλαγή των διατροφικών της συνηθειών και να ξεκινήσει μια πραγματικά εξαντλητική και άκρως επικίνδυνη δίαιτα που θα οδηγούσε σε γρήγορη απώλεια των περιττών της κιλών. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε τηρήσει ευλαβικά το σκληρό διατροφικό της πρόγραμμα και είχε καταφέρει να χάσει περισσότερα από σαράντα κιλά! Ωστόσο σύντομα, ο οργανισμός της 24χρονης άρχισε να αδυνατεί και να μην μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθειά της, με αποτέλεσμα η αυστηρή δίαιτα να οδηγήσει σε πρόβλημα αναιμίας.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας οι αστυνομικοί απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας απέδωσαν τον θάνατό της σε παθολογικά αίτια. Τελικά φως στην υπόθεση έριξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής στην οποία υποβλήθηκε, σύμφωνα με τα οποία η νεαρή φοιτήτρια έχασε τη ζωή της από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λίγο πριν καταλήξει η άτυχη 24χρονη είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία και είχε πάει στο μπάνιο του διαμερίσματός της προκειμένου να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό της. Εκεί όμως προδόθηκε από την καρδιά της, έχασε τις αισθήσεις της και τελικά ξεψύχησε, αφού δεν υπήρχε κανείς να τη βοηθήσει.



madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου