Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Αίτηση... για πώληση της Γιουνάιτεντ!


  
Αίτηση... για πώληση της Γιουνάιτεντ!
Επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ, καθώς η οικογένεια Γκλέιζερ υπέβαλε αίτηση εγγραφής στο χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πώληση των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ....



Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών περί πρόθεσης της οικογένειας Γκλέιζερ να πουλήσουν τις μετοχές τους επιβεβαιώνονται. Οι Αμερικανοί θέλουν να πουλήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Κόκκινων Διαβόλων στην αγορά της Άπω Ανατολής, με σκοπό να καλύψουν τα χρέη και όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του BBC, έκαναν το πρώτο βήμα. Αυτό ήταν η αίτηση για υπαγωγή στο ταμπλό των μετοχών του χρηματιστηρίου της Σιγκαπούρης, προκειμένου να παραχωρήσουν αρχικά το 25-30% των μετοχών της Γιουνάιτεντ.


Η διαδικασία της εγγραφής αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο και τα δημοσιεύματα θέλουν το συγκεκριμένο μερίδιο μετοχών να αποφέρει περίπου 685 εκατ. ευρώ στους Γκλέιζερ. Σημειώνεται ότι αυτή η κίνηση έρχεται έξι χρόνια μετά την αγορά του πλεοψηφικού πακέτου από την οικογένεια, οι οποία είχε αποσύρει τις μετοχές από το χρηματιστήριο του Λονδίνου το 2005.

πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου