Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ραγκούσης: «Όλοι οι βουλευτές ψήφισαν το νόμο για την απελευθέρωση των ταξί»


  
Ραγκούσης: «Όλοι οι βουλευτές ψήφισαν το νόμο για την απελευθέρωση των ταξί»
Εμμένει στις θέσεις του για την απελευθέρωση των ταξί ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος καλεί τους βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και εξαπολύει πυρά κατά της Ν.Δ. για τη στάση της....


"Ο νόμος που οι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν προβλέπει από τις 2 Ιουλίου την απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων. Άρα, είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο ότι το άνοιγμα του επαγγέλματος του ταξί μέσα στο καλοκαίρι δεν ήταν προσωπική μου απόφαση, αλλά ρητή πρόβλεψη του νόμου που υπερψηφίστηκε στη Βουλή από τον Φεβρουάριο του 2011", τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξή του στη Real News.


Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καλεί τους βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το ζήτημα των ταξί, επισημαίνοντας: "στη Βουλή, που ότι γράφει δεν ξεγράφει, όπως πάντα, όλοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, πρωτίστως απέναντι στη κοινωνία".

Ακόμη, εξαπολύει πυρά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι κάλυψε κι ενθάρρυνε τους ιδιοκτήτες ταξί να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Τάσσεται κατά της διενέργειας πρόωρων εκλογών, τονίζοντας ότι θα είναι επιζήμιες για τη χώρα, ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ. αναφέρει: "Είναι προφανής μια διαρκώς κλιμακούμενη δυσαρμονία μεταξύ της κοινωνικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας και της σημερινής της ηγεσίας. Απέναντι στην παρωχημένη συντεχνιακή πολιτική του κ. Σαμαρά υπάρχουν κοινωνικές δυνάμεις που πρόσκεινται παραδοσιακά στο χώρο της Κεντροδεξιάς, οι οποίες επιτέλους ζητούν τη μετάβαση της χώρας σε μια νέα εποχή, που θα αφήσει πίσω τη σκοτεινή πλευρά της μεταπολίτευσης. Και με αυτές τις δυνάμεις συνομιλούμε και οφείλουμε να συνομιλούμε διαρκώς".

Πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου