Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Συναυλία για τα δύο χρόνια από το θάνατο του Michael Jackson


  
Συναυλία για τα δύο χρόνια από το θάνατο του Michael Jackson
Δύο χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο του "βασιλιά της pop", Michael Jackson, θα πραγματοποιηθεί στην Ουαλία συναυλία στη μνήμη του και το παρών αναμένεται να δώσουν και τα τρία παιδιά του....


Σύμφωνα με την Daily Mail, o 14χρονος Prince, η 13χρονη Paris, και ο 9χρονος Blanket αποφάσισαν να ταξιδέψουν για να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Jackson, που "έφυγε" σε ηλικία 50 ετών.

Ωστόσο, με την απόφασή τους αυτή φαίνεται να διαφωνούν ορισμένα μέλη της οικογένειας, που φαίνεται πως θέλουν να τα αποτρέψουν.

"Τα παιδιά είναι πολύ ενθουσιασμένα και ελπίζουν, ότι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν κάτι, έστω και με  λίγα λόγια τους.

Ο ίδιος συγγενής είπε όμως ότι οι θείοι Jermaine και Randy αντιστέκονται, καθώς πιστεύουν ότι η στιγμή είναι ακατάλληλη, αφού θα διεξαχθεί παράλληλα με την ακροαματική διαδικασία για την εξακρίβωση των αιτίων του θανάτου του.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, τα τρία παιδιά, συνοδευόμενα από τη γιαγιά τους Katherine και τη θεία τους LaToya, τίμησαν τη μνήμη του Michael Jackson κάνοντας δωρεά σε νοσοκομείο παίδων.

Πηγή: Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου