Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δε θέλει το βουλευτικό αυτοκίνητο ο Πολατίδης


Εγκαταλείπει το βουλευτικό αυτοκίνητο ο βουλευτής Σερρών του ΛΑΟΣ, Ηλίας Πολατίδης ζητώντας το αντίτιμο για τη μίσθωση να δοθεί για την απόσβεση του δημοσίου χρέους
Σε αποποίηση του δικαιώματος χρήσης βουλευτικού αυτοκινήτου, προέβη ο βουλευτής Σερρών του ΛΑΟΣ, Ηλίας Πολατίδης, με επιστολή που απέστειλε στον γραμματέα της Βουλής.
Ζητά δε, το αντίτιμο που θα κατέβαλε η Βουλή για τη μίσθωση του αυτοκινήτου του (1200 ευρώ μηνιαίως), να κατατίθεται στον λογαριασμό για την απόσβεση του δημοσίου χρέους.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολατίδης, είχε επιστρέψει το βουλευτικό του αυτοκίνητο πέρσι - και σήμερα επαναβεβαιώνει την παλαιότερη απόφασή του, αποποιούμενος και τη νέα μίσθωση.
Αναλυτικά η επιστολή:
"Δια της παρούσης μου θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι λόγω της οικονομικής καταστάσεως της Πατρίδος μας δεν επιθυμώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα χρηματοδοτικής μισθώσεως αυτοκινήτων της Βουλής. Συμφώνως με την από 16/9/2011 επιστολή σας το αντίτιμο που θα κατέβαλε η Βουλή για την μίσθωση, σε περίπτωση που αποδεχόμουν την συμμετοχή, θα ήταν 1.200 € μηνιαίως. Παρακαλώ το ποσό αυτό να κατατίθεται κάθε μήνα στον λογαριασμό για την απόσβεση του Δημοσίου Χρέους."

ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΛΑ.Ο.Σ.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου