Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Καναδός γιατρός του έρωτα


Ο Claude Gauthier, 56χρονος σήμερα, γιατρός είχε πολλαπλές σεξουαλικές συνευρέσεις με τουλάχιστον 6 ασθενείς του στο γραφείο του στο ανατολικό Μόντρεαλ. Μάλιστα η γυναίκα του με τον οποίο έχει τρία παιδιά δήλωσε ότι γνώριζε για τις αμαρτίες του συζύγου της “ Γνωρίζω ότι είχε...






συναινετικές περιπτύξεις με ασθενείς του. Μάλιστα έχει φωτογραφικό υλικό στο οποίο φαίνεται το αιδοίο κάποιων ασθενών του αλλά όχι τα πρόσωπά τους. Τα θεωρούσε τέχνη”. 
Δυστυχώς για τον γιατρό η σεξουαλική πρακτική ανακούφισης του πόνου, έγινε γνωστή μετά από καταγγελία και σήμερα αντιμετωπίζει εννεάμηνη διαγραφή από τον ιατρικό σύλλογο της χώρας. Ο γιατρός αφού εξέταζε διεξοδικά τις κυρίες, είχε το μαγικό τρόπο να τις αποπλανεί και να τους ζητάει να κάνουν έρωτα στο γραφείο του. Ο Francois Samson, πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ιατρικού συλλόγου ανέφερε ότι επιβλήθηκε αυτή η ποινή όχι μόνο για τις ερωτικές συνευρέσεις του ιατρού αλλά και γιατί μετά από έρευνα βρέθηκαν στον υπολογιστή του τουλάχιστον 50.000 φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου μεταξύ των οποίων και αρκετές με ανήλικα κορίτσια.

Ο γιατρός προσπάθησε ανεπιτυχώς να πείσει το σώμα ότι δεν υπερέβη τα όρια σχέσης γιατρού με ασθενή, αναφέροντας ότι με τις περισσότερες κυρίες
είχε δεσμούς φιλίας και όχι επαγγελματική σχέση. Από εδώ και πέρα ο γιατρός θα πρέπει να συνοδεύεται από μια νοσοκόμα κατά τη διάρκεια όλων των μελλοντικών συνεδρίων με ασθενείς.
Θα τη γλιτώσει άραγε η νοσοκόμα;

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου