Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Παπανδρέου: "Δεν υπάρχει άλλος δρόμος"


Διαδοχικές συναντήσεις με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είχε ο πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια να κατευναστούν οι αντιδράσεις για τα νέα εξοντωτικά μέτρα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στη μάχη που "δίνουμε εδώ και δύο χρόνια με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού και που πρέπει να κερδίσουμε", κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται στις περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Κρήτης.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι με τις θυσίες του ελληνικού λαού "ξεπερνάμε πολλά εμπόδια μέσα σε ένα δυσμενές διεθνές κλίμα" και υπογράμμισε ότι "δεν υπάρχει άλλος δρόμος, γιατί ο άλλος δρόμος είναι δρόμος χρεοκοπίας, με μεγάλες και βαριές επιπτώσεις σε κάθε νοικοκυριό, σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα"
Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα ήταν πολύ αρνητικό να αφεθεί στη μέση η προσπάθεια και να πάνε χαμένες οι θυσίες και πρόσθεσε ότι "έχουμε μία ακόμα προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να κλειδώσουμε τις σημαντικές αποφάσεις του Ιουλίου"
"Αυτή θα είναι μια μεγάλη ανάσα, που θα δώσει μια αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα, τώρα είναι η πιο καθοριστική μάχη, θα την κερδίσουμε και θα τα καταφέρουμε συλλογικά όλος ο ελληνικός λαός", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Πάντως στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, επικρατεί αναβρασμός, καθώς οι βουλευτές φοβούνται ότι με τα νέα χαράτσια δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο, ενώ το πολιτικό τους μέλλον προβλέπεται μαύρο.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου