Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η βαφή μαλλιών θα της κόστιζε τη ζωή


Η βαφή μαλλιών θα της κόστιζε τη ζωή (2)
Πύον στο κεφάλι της και τη μυρωδιά της καμμένης σάρκας αισθάνθηκε 29χρονη Βρετανίδα κατά τη διάρκεια του ύπνου της. Είχε βάλει βαφή στα μαλλιά της. Υπέστη σοβαρό αλλεργικό σοκ. Δείτε τη φωτογραφία με τις παρενέργειες.
Κόντεψε να χάσει τη ζωή της από αλλεργικό σοκ μια 29χρονη μητέρα.

Ο λόγος για την Mariade Kelly που κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας λίγες ώρες, αφότου χρησιμοποίησε μια βαφή μαλλιών γνωστής μάρκας στο σπίτι.
Λίγο μετά την τοποθέτηση του προϊόντος στα μαλλία της η νεαρή άρχισε να νιώθει έντονη φαγούρα στο δέρμα, από το οποίο έβγαινε και πύον.
Η βαφή μαλλιών θα της κόστιζε τη ζωή (1)
Από το αλλεργικό σοκ που υπέστη έκλεισε ο λαιμός της, ανέπνεε με δυσκολία και οι σφυγμοί της ξεπερνούσαν τους 180 το λεπτό.
“Τα μαλλιά μου άρχισαν να γκριζάρουν από τα 20 και επειδή είχα χρησιμοποιήσει κι άλλες βαφές στο παρελθόν δεν πίστευα ότι θα είχα πρόβλημα. Έβαλα το προϊόν στα μαλλιά μου λίγο πριν πέσω για ύπνο και άρχισα να νιώθω λίγο περίεργα.
Η φαγούρα όμως άρχισε να γίνεται πιο έντονη και έφτασα στο σημείο να βγαίνει πύον από το κρανίο μου ενώ η μυρωδιά καμένης σάρκας ήταν πολύ έντονη” και πρόσθεσε Κατάλαβα ότι ήταν από τη βαφή και έτσι πήρα αντιισταμινικά έβαλα μια αλοιφή στο σημείο που είχε πληγές και έπεσα για ύπνο” είπε η ίδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αλλεργικό σοκ που υπέστη προκλήθηκε από την ουσία para-phenylenediamine (PPD) που χρησιμοποιείται στις βαφές μαλλιών.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου