Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μπεγλίτης: "Ένα σενάριο εκλογών είναι καταστροφικό"

Μπεγλίτης: "Ένα σενάριο εκλογών είναι καταστροφικό"
Την αντίθεσή του με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που «γκρινιάζουν», όπως είπε πριν από κάθε ψηφοφορία , εξέφρασε ο υπ. Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης.

«Ψηφίσαμε συνειδητά το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του», είπε ο κ. Μπεγλίτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι. Και πρόσθεσε: «Διαφωνώ με αυτούς που γκρινιάζουν και βγάζουν προς τα έξω τις δυσκολίες τους. Όλοι έχουμε δυσκολίες. Μας ρώτησαν εμάς ως υπουργούς τι ζόρι τραβάμε κάθε μέρα;».


Κληθείς να απαντήσει, αν ισχύει η δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει με 153 βουλευτές είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ  με τους 153 έχει τη δεδηλωμένη και όσο επιβεβαιώνεται αυτή θα συνεχίσει να κυβερνά».

Είπε, επίσης, ότι «ένα σενάριο εκλογών είναι καταστροφικό, πρέπει πρώτα να ηρεμήσει η κοινωνία». Αναφερόμενος και στο δημοψήφισμα είπε: «δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο, δεν είναι ώρα για δημοκρατικές ασκήσεις».

Ο κ. Μπεγλίτης είπε ακόμη ότι «η χώρα βρίσκεται σε δραματική κατάσταση. Πρέπει να αποφασίσουμε, ή θα ανασχέσουμε τη δυναμική χρεοκοπίας ή θα την επιταχύνουμε με πράξεις και παραλείψεις».



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου