Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ανακάλεσε ο Ζουρνάς και γλιτώνει τη μήνυση από Δανιηλίδη

Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Η λαϊκή ρήση ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του προέδρου του Συνδέσμου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης, Γιάννη Ζουρνά ο οποίος την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε
ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε τον Σίμο Δανιηλίδη και άφηνε αιχμές για καταδίκη του σε υπόθεση ψευδορκίας. Ο Σίμος Δανιηλίδης, πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, ζήτησε από τον Γιάννη Ζουρνά να ανακαλέσει διαφορετικά
θα προσέφευγε εναντίον του στα δικαστήρια. Ο κ. Ζουρνάς σε σημερινή του απάντηση σημειώνει ότι δεν γνώριζε την τελική αθώωση του κ. Δανιηλίδη στην υπόθεση ψευδορκίας και έτσι ανακαλεί τα όσα είπε σε βάρος του. Ζητά, ωστόσο, από τον Σίμο Δανιηλίδη να ανακαλέσει παλαιότερες δηλώσεις του για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Μαυράχης.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γ. Ζουρνά, Προέδρου του Συνδέσμου ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης:


«Αναφορικά με την υπόθεση ψευδορκίας που αφορούσε στην σε πρώτο βαθμό καταδίκη του κ. Δανιηλίδη και συμπεριλάβαμε σε δελτίο τύπου της 6/10/2011 θα ήθελα να δηλώσω ότι αυτό έγινε ενώ δεν ήμουν σε θέση να γνωρίζω την σε δεύτερο βαθμό αθώωση του προέδρου της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας και για την οποία ενημερώθηκα από τον ίδιο.


Κατόπιν τούτων και όπως θεωρώ υποχρέωσή μου λόγω και της κοινής μας ιδιότητας ως αιρετοί στη τοπική αυτοδιοίκηση ανακαλώ την συγκεκριμένη δήλωσή μου για την καταδίκη του σε υπόθεση ψευδορκίας.


Αναμένω όμως να πράξει το ίδιο και ο κ Δανιηλίδης για την αναφορά του στο δήθεν κλείσιμο του ΧΥΤΑ Μαυρορράχης κατά το διάστημα 30/9 με 2/10/2011 γεγονός που αποδεικνύεται από τα ίδια τα έγγραφα – ζυγολόγια -  του δήμου Νεάπολης – Συκεών που κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετέφεραν απορρίμματα στον ΧΥΤΑ».

 THESTIVAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου