Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Οι μνηστήρες καλοβλέπουν τη θέση του Ψωμιάδη! Τι θα πει ο Άρειος Πάγος;

«Κάποτε έβηχε ο Ψωμιάδης και... κρυολογούσε η Ρηγίλλης. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά», λέει στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής «γαλάζιο» στέλεχος με εμπειρία...
θέλοντας να δείξει ότι πέρασαν οι καιροί που η στάση του Παναγιώτη Ψωμιάδη αναστάτωνε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρόσφατη έκρηξη του κ. Ψωμιάδη στη Διοικούσα της ΝΔ, όπου άσκησε κριτική στο περιβάλλον του σημερινού προέδρου της ΝΔ, δε φάνηκε να εκπλήσσει κανέναν. «Ο Ψωμιάδης αισθάνεται σαν ένα πληγωμένο θηρίο. Βλέπει ότι η εικόνα του έχει πληγεί σημαντικά, ενώ εισπράττει ότι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ τον κρατά σε απόσταση, κάτι που δε συνέβαινε επί Καραμανλή, όπου παρά τις πολιτικές διαφορές υπήρχε η προσωπική γνωριμία που έλυνε συχνά τα όποια προβλήματα. Ταυτόχρονα, αισθάνεται ότι το κόμμα θέλει να έχει ρόλο και γνώμη στην υπόθεση διαδοχής του, όποτε και αν αυτή ανοίξει», τονίζει στην εφημερίδα μέλος της ηγετικής ομάδας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.
Το θέμα της διαδοχής του έχει ανοίξει -έστω υπογείως- εδώ και μερικές εβδομάδες. Γι’ αυτό και ο ίδιος έστειλε το μήνυμα στους «μνηστήρες» να μην μπαινοβγαίνουν στη Συγγρού για να πάρουν το χρίσμα για τη θέση του. Στη ΝΔ παρακολουθούν με προσοχή τις κινήσεις που κάνουν οι διάφοροι εν δυνάμει «μνηστήρες». Δηλαδή, ο Διονύσης Ψωμιάδης, που θα στηριχτεί από τον αδελφό του, και ο Γιώργος Τσαμασλής, που δεν κρύβει το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος. Από εκεί και πέρα, μόνο σενάρια συζητιούνται, με πρωταγωνιστές την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, Αθηνάς Αηδονά, τον πρώην πρόεδρο του νομαρχιακού συμβουλίου, Μιχάλη Τζόλλα, και τον Μίμη Φωτόπουλο, που έχει οριστεί από τον κ. Ψωμιάδη ως ένας από τους αναπληρωτές του.
Όλα αυτά, βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι τελικά δε θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου δε θα δικαιώσει τον κ. Ψωμιάδη, ξαναστέλνοντας την υπόθεση στο Εφετείο, σύμφωνα και με την πρόταση του εισαγγελέα.
festival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου