Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Διαμαντοπούλου: «Υπάρχουν λάθη στη συνταγή, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική λύση»


  
Διαμαντοπούλου:  «Υπάρχουν λάθη στη συνταγή, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική λύση»
Βασική προϋπόθεση για την διαπραγμάτευση στην ερχόμενη Σύνοδο Κορυφής είναι η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, σύμφωνα με την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία παράλληλα, υποστήριξε ότι υπάρχουν λάθη στη συνταγή που ακολουθείται, ωστόσο δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων  «Και δεν έχουμε υλοποιήσει όσα έπρεπε να υλοποιήσουμε, αλλά υπάρχει και το σοβαρό πρόβλημα του διεθνούς περιβάλλοντος», υποστήριξε η κ. Διαμαντοπούλου.

«Υπάρχουν λάθη στη συνταγή που ακολουθεί η κυβέρνηση» υποστήριξε η κ. Διαμαντοπούλου, ωστόσο σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, γιατί όπως υποστήριξε, «το πρόγραμμα Σαμαρά βρήκε αντίθετη την τρόικα».

Παράλληλα, οι «κόκκινες γραμμές της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής» σύμφωνα με την κ. Διαμαντοπούλου είναι η «παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη αλλά και η ενίσχυση των τραπεζών».

Αναφερόμενη στο άρθρο που συνυπέγραψε με τον κ. Ραγκούση και τον κ. Λοβέρδο, η υπουργός Παιδείας, υποστήριξε ότι αυτό απευθύνεται στην κοινωνία, λέγοντας ότι δεν «κοιτάνε» στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ. 

newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου