Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τεστ: Πόσο προφητικά είναι τα όνειρά σας;


 Προεπισκόπηση
Η χώρα των ονείρων είναι μια μυστηριώδης, συναρπαστική, ανεξιχνίαστη χώρα με τοπία συγκλονιστικά και κόσμους μαγικούς. Η χώρα αυτή είναι για τον καθένα μας μοναδική, προσωπική όπως και τα ταξίδια μας σ΄αυτήν.

  Όνειρο μπορεί να είναι μια ελπίδα, ένας φόβος, μια ανάγκη, μια εμμονή, ένα μήνυμα, μια κρυμμένη αλήθεια, ένα παλιό χρέος, μια μελλοντική επιτυχία, μια προειδοποίηση και πολλά άλλα. 

  Πάντα με γοήτευε ο κόσμος των ονείρων. Τον έψαξα, διάβασα, ρώτησα, ταξίδεψα σε πολλά μέρη της Ελλάδας – στην Μάνη εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις των γυναικών και των γεροντότερων – μελέτησα, και είναι πολλά ακόμα που έχω να μάθω.

  Μέσα από το pyles.tv έχω την χαρά να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου από το ταξίδι στις χώρες των ονείρων, καθώς ο "Ονειροκρίτης" που υπάρχει στο site, περιέχει πολλές από αυτές.

  Το τεστ "Πόσο προφητικά είναι τα όνειρά σας" , φτιάχτηκε για να αποκωδικοποιήσει όσα συμβαίνουν στον ύπνο σας, στο βαθμό που ένα τεστ μπορεί να το κάνει! Μην ξεχνάτε ότι κανείς δεν γνωρίζει το πόσο "προφητικά" είναι τα όνειρά σας, καλύτερα από εσάς τους ίδιους!!
  Καλή επιτυχία στο τεστ  και μην ακούτε την παροιμία "αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα"! Καμιά φορά εκεί που είναι το όνειρο είναι και το θαύμα...

pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου