Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

O Παπουτσής, συνεχάρη τους 4 αστυνομικούς για την υπόθεση Κουλούρη."Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους"


O Παπουτσής, συνεχάρη τους 4 αστυνομικούς για την υπόθεση Κουλούρη
Συγχαρητήρια στους 4 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, για τη στάση που επέδειξαν να τιμήσουν την αποστολή τους, έδωσε ο Χρήστος Παπουτσής.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη δέχθηκε, το πρωί, στο γραφείο του τους τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που έκαναν έλεγχο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στον πρώην υπουργό, Κίμωνα Κουλούρη, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, "με τη συμβολικού χαρακτήρα αυτή κίνηση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέστησε σαφές ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους.

Και είναι υποχρέωση των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας να δρουν σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα των νόμων, χωρίς διακρίσεις, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών, όπως ορίζει το Σύνταγμα".

"Για ένα κόκκινο καταστρέφεται η ζωή μου":

Την ίδια ώρα, αρνείται σχεδόν όλα όσα υποστηρίζουν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, για το επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου, ο πρώην υπουργός, Κίμων Κουλούρης.

"Ούτε που τον άγγιξε τον αστυνομικό το αυτοκίνητο" δήλωσε ο κ Κουλούρης, για τον 25χρονο, μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του επεισοδίου και ζητά τώρα την ποινική δίωξη του πρώην υπουργού.

"Για ένα κόκκινο, καταστρέφεται η ζωή μου και κλαίει συνεχώς το παιδί μου", είπε ο Κ.Κουλούρης, μιλώντας στο Βήμα fm. Υποστήριξε ακόμη ότι οι αστυνομικοί δεν φέρθηκαν καλά στον ίδιο, τρομοκρατώντας το 15χρονο παιδί του που επέβαινε στο όχημα. «Μου έφεραν 30 αστυνομικούς, λες και βρήκαν τον τρόμοκράτη» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τον τραυματισμό του 25χρονου αστυνομικού, δήλωσε: «Πέφτει 1,5 τόνος αυτοκινήτου πάνω σε έναν ανθρώπινο οργανισμό και του προκαλεί διάστρεμμα; Αυτό σημαίνει ότι έπεσα βίαια πάνω του; Ούτε τον άγγιξε, γιατί αν τον άγγιζε δεν θα προκαλούσε διάστρεμμα...»

Ακόμη, ο πρώην υπουργός είπε: «Δεν ξέρω αν πέρασα με κόκκινο» και ζήτησε έλεος, αναρωτώμενος αν είναι έγκλημα που δεν είχε ανανεώσει το δίπλωμά του
.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου