Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ανοίγουν σήμερα οι πύλες της 24ης Agrotica στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica. Η έκθεση αναμένεται να δώσει ανάσα στην αγορά της Θεσσαλονίκης…
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιήσει το απόγευμα, στις 19.00, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Δριβελέγκας. Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 17.30, ο υφυπουργός θα ξεναγηθεί στον εκθεσιακό χώρο της 24ης AGROTICA από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της HELEXPO, Πάρι Μαυρίδη.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, ο κ. Δριβελέγκας θα παραχωρήσει αύριο το πρωί, στις 10.00, συνέντευξη Τύπου. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στην αίθουσα 6.
Η έκθεση αναμένεται να δώσει ζωή στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Έμποροι και καταστηματάρχες ποντάρουν στην προσέλευση επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από χώρες του εξωτερικού, ελπίζοντας ότι με την πενθήμερη παραμονή τους στην πόλη θα ενισχύσουν και θα τονώσουν την πολύπαθη αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου