Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

«ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ» Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ.Ντόρα: Ναι, μιλάω με τους διαγραφέντες


Ντόρα: Ναι, μιλάω με τους διαγραφέντες

Πολιτικώς σχιζοφρενή χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας που προ μηνών οδήγησε στη διαγραφή της για υπερψήφιση του 1ου Μνημονίου ενώ προχθές σε διαγραφές 22 βουλευτών για την καταψήφισή του.


Μιλώντας στο «Βήμα Fm», η κυρία Μπακογιάννη παραδέχθηκε ότι έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους διαγραφέντες: «Βεβαίως έχω έρθει σε επαφή μαζί τους» δήλωσε απαντώντας σε ερώτημα εάν έχει συναντηθεί με κάποιους εξ αυτών προκειμένου να προσχωρήσουν στη Δημοκρατική Συμμαχία.


Σχολιάζοντας τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, η Ντ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές: «Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά στη Βουλή» υπογράμμισε.

Η κυρία Μπακογιάννη επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι η ΝΔ πληρώνει τις πολιτικές αντιφάσεις των τελευταίων δυόμισι ετών, ενώ σχολιάζοντας την κομματική γραμμή της ΝΔ κατά του πρώτου Μνημονίου σε σχέση με τη σημερινή της μεταστροφή, έκανε λόγο για «πολιτική σχιζοφρένεια».



ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου