Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

O Γιώργος «βλέπει» Βενιζέλο και μετά πάει... στην Κ.Ο .


O Γιώργος «βλέπει» Βενιζέλο και μετά πάει... στην Κ.Ο

 
  

Hμέρα κρίσιμων εξελίξεων για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ η σημερινή καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να έχει διαδοχικές συναντήσεις αρχικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις 11.00 το πρωί και πιθανότητα με τον Ανδρέα Λοβέρδο ενώ στις 15.30 το μεσημέρι θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Το ραντεβού του κ. Παπανδρέου με τον υπουργό Οικονομικών έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί στη Βουλή ενώ η απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου να στηρίξει την υποψηφιότητα Βενιζέλου για τη προεδρία του κόμματος έχει σηματοδοτήσει νέες εσωκομματικές διεργασίες.

Την Τετάρτη, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ασκήθηκε πίεση στον υπουργό Ανάπτυξης να εγκαταλείψει την κούρσα της διαδοχής και να συμπορευτεί στην υποψηφιότητα Βενιζέλου.

Την ίδια ώρα, μετα και τον «αρραβώνα» Βενιζέλου- Λοβέρδου, το κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ χαρακτήριζεται μάλλον ήπιο και στη σύγκληση της Κ.Ο δεν αναμένεται να δημιουργηθούν ιδιαίτερες αντιδράσεις κατά του κ. Παπανδρέου.

Εν τω μεταξύ, οι εξελίξεις σε κυβερνητικό επίπεδο προχωρούν με πρωτοφανείς ρυθμούς και πλέον είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί, αργότερα σήμερα ή διαφορετικά την Παρασκευή το πρωί, ακόμη μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου