Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο


Για αρκετές γυναίκες οι τσάντες είναι φετίχ και γι' αυτό δεν διστάζουν να ξοδεύουν πολλά χρήματα για να αποκτήσουν μία επώνυμη, κομψή και ντελικάτη, προκειμένου να την έχουν στη συλλογή τους. 

Ο οίκος Hermès, που φημίζεται για τις ακριβές του τσάντες καθημερινής χρήσης, όπως είναι η «Kelly» και η «Birkin», προχωρά σε κάτι πιο σπάνιο και μοναδικό. Στην προσπάθειά του να κατασκευάσει την πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο, ζήτησε τη βοήθεια του γνωστού υποδηματοποιού Pierre Hardy, με στόχο να μεταμορφώσουν μία χαρακτηριστική τσάντα Hermès σε ένα μικρό έργο τέχνης φτιαγμένο από πολύτιμα υλικά.

Πρόκειται για μία ολόχρυση «Kelly» με διαμαντένιο χερούλι, καθώς έχει περισσότερα από 1.600 διαμάντια πάνω της και επιφάνεια που μιμείται το δέρμα κροκό. Το μέγεθός της είναι μικρό, ώστε να μη βαραίνει την κυρία που θα την κρατάει, και σύντομα αναμένεται να βγει στην παραγωγή. 

Θα κυκλοφορεί σε τέσσερις εκδοχές και καθεμία θα κατασκευαστεί σε τρία κομμάτια. Η εν λόγω τσάντα θα απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένες κυρίες, καθώς η τιμή της φθάνει τα 500.000 ευρώ. 

Δείτε την: 


Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου