Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ρέππας: Νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ οι εκλογές της Κυριακής

Ρέππας: Νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ οι εκλογές της Κυριακής


 

«Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον και θα έχει πάντα μέλλον, όσο οι επιλογές του είναι ταυτισμένες με το καθήκον του να ανταποκριθεί στα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών», υπογράμμισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Λαμία.



Ο
κ. Ρέππας χαρακτήρισε τις εκλογές της Κυριακής ως «ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ που φιλοδοξεί το δικό του νέο κεφάλαιο να είναι ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ιστορία της χώρας».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου, χαρακτήρισε «σημαντική» τη διαδρομή του μέσα στο ΠΑΣΟΚ και σημείωσε πως «σήμερα μπορεί να πει κανείς ότι η ανάδειξή του στην ηγεσία του Κινήματος αποτελεί μια, κατά κάποιο τρόπο, φυσιολογική εξέλιξη».

«Θέλουμε να ενώσουμε δυνάμεις, να συγχωνεύσουμε τις φιλοδοξίες, για να πετύχουμε πιο εύκολα τους κοινούς στόχους», δήλωσε ο κ. Ρέππας.

Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση για τη διαφορετικότητα των απόψεων που εκφράζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Ασφαλώς και δεν είμαστε ταυτισμένοι ο ένας με τον άλλον. Δεν είμαστε φωτοτυπία ο ένας του άλλου».

Σημειώνεται ότι ο κ. Ρέππας είχε συναντήσεις και επαφές με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής. 
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου