Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Προεκλογικός πυρετός...



Σε λιτή προεκλογική εκστρατεία, χωρίς αφίσες, προσανατολίζεται το ΠΑΣΟΚ για τις εβδομάδες που απομένουν έως την εκλογική αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου, και της ηγετικής ομάδας θα περιλαμβάνει περιοδείες και τουλάχιστον τέσσερις ανοιχτές συγκεντρώσεις επικεντρωμένες στη νεολαία, που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.


Υπεύθυνος Οργανωτικού του Κινήματος ορίστηκε χθες ο Βαγγέλης Αργύρης, ο οποίος δεν θα πολιτευθεί πάλι στα Γιάννενα και θα συμμετέχει παράλληλα και στην επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων, την οποία θα συντονίζει ο Βασίλης Γερανίδης, από τη B Θεσσαλονίκης, ο οποίος επίσης δεν θα πολιτευθεί. Ο Στέλιος Αγγελούδης αναλαμβάνει διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού και ο Νίκος Σαλαγιάννης γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ. Επίσης διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει η 38χρονη δικηγόρος Χριστίνα Μανωλοπούλου.

Η επιτροπή ψηφοδελτίων θα πρέπει να κλείσει τις λίστες των υποψηφίων μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς τη Μεγάλη Τετάρτη θα συνέλθει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, για να εγκρίνει και να επικυρώσει τις υποψηφιότητες. Το ίδιο όργανο θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση και την Παρασκευή 6 Απριλίου με τη συμμετοχή των γραμματέων περιφερειακών και νομαρχιακών οργανώσεων και της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου