Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Περασμένα μεγαλεία...


Περασμένα μεγαλεία... Μια, άντε δυο χούφτες... νοσταλγοί του υποδέχθηκαν τον Κ. Καραμανλή, χθες, έξω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης. Εκτός από τις σκόρπιες επευφημίες, ο πρώην πρωθυπουργός εισέπ
Η χθεσινή υποδοχή του Κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη ήταν «ελεγχόμενη» και δεν θύμιζε βέβαια σε τίποτα το... ένδοξο παρελθόν.
Περίπου 100 άτομα τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ και τον υποδέχτηκαν μόνο με χειροκροτήματα, χωρίς να ακουστεί ούτε ένα σύνθημα - προφανώς έπειτα από σχετικές οδηγίες. Εναν χρόνο πριν, στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η αποθεωτική υποδοχή στον πρώην πρόεδρο είχε επισκιάσει την παρουσία του Αντ. Σαμαρά, οπότε κάποιοι φρόντισαν να μην επαναληφθεί η... φιέστα!

Το... κεφάλαιο!
Κατά την άφιξή του ο Κ. Καραμανλής άκουσε μεμονωμένους οπαδούς να του φωνάζουν «είσαι κεφάλαιο», «καλώς ήλθες στο σπίτι σου», αλλά και: «Γιατί έφυγες; Γύρνα πίσω να δούμε άσπρη μέρα»!
Στην ολιγόλεπτη συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές, αφού τους χαιρέτησε έναν έναν διά χειραψίας, απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δ. Τσάμη και αστειευόμενος του ζήτησε... οδηγίες για τον προεκλογικό του αγώνα ως υποψήφιου βουλευτή στην Α' Θεσσαλονίκης. Αχ, αυτό το χιούμορ...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου