Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«Ο ΣΥΡΙΖΑ γκρεμίζει ό,τι χτίζουμε»



Μήνυμα στους πολίτες να σκεφτούν και να ψηφίσουν με κριτήριο την πατρίδα, μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει, έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Χαρακτήρισε «κίνηση αυτοκτονίας» ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αναλύοντας τους κινδύνους που συνεπάγεται για τους πολίτες.

Μετά τις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες και το κλίμα που κυριάρχησε στη Σύνοδο, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ευρώπης αρχίζει και αλλάζει το σκεπτικό της για την Ελλάδα. «Καταγγελία του μνημονίου σημαίνει έξοδος από το ευρώ. Η Ευρώπη δίνει μήνυμα για αλλαγή. Εμείς χτίζουμε μια νέα Ελλάδα και αυτοί γκρεμίζουν» υπογράμμισε, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική του.

Για τον Α. Τσίπρα είπε ότι «κατεδαφίζει τις συμμαχίες» της χώρας και πως είναι «έρμαιο των πολλών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ». Αναφέρθηκε και πάλι στις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, επισημαίνοντας: «Ερχεται ο κ. Τσίπρας μέσα στο Παρίσι να πει, ο κ. Ολάντ να μην γίνει "Ολαντρέου". Αυτό δεν είναι αφέλεια ή έλλειψη εμπειρίας. Είναι επικίνδυνο για τον τόπο. Ο κ. Τσίπρας κατεδαφίζει συμμαχίες, την ώρα που εμείς τις χτίζουμε» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς διερωτήθηκε αν «ο ΣΥΡΙΖΑ λέει έξω από το ΝΑΤΟ. Τότε ποιοι θα είναι οι σύμμαχοί μας; Αν κουνηθεί η Τουρκία, τι θα γίνει;» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.



athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου