Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Επιστρατεύουν Γράντα και Ζορπίδη στον Άρη

Γεμάτη από επαφές είναι η ατζέντα των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αρη που έχουν αναλάβει κι αυτοί πρωτοβουλία να βρουν λύση στο διοικητικό και -κυρίως- οικονομικό αδιέξοδο
στην ΠΑΕ που χρειάζεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών 2 εκατ. ευρώ έως το τέλος του μήνα. Χρήματα που απαιτούνται για να τηρηθούν οι διακανονισμοί με τους
παίκτες, να δοθούν σε όσους έχουν κάνει προσφυγή, να τακτοποιηθούν οι δύο δόσεις στην Εφορία (ύψους 400.000 ευρώ) και φυσικά να πληρωθεί το επί μήνες απλήρωτο προσωπικό.

Στις εξελίξεις έχει καθοριστικό ρόλο ο πρόεδρος των βετεράνων, Γιάννης Βένος, που μαζί με αντιπροσωπεία του συνδέσμου επισκέφτηκε τη Δευτέρα τοτον Λάμπρο Γράντα. Στην πρώτη διερευνητική κρούση που έγινε στον πρώην πρόεδρο του Αρη, ο τελευταίος δεν ήταν αρνητικός. «Μπαίνω σε αυτή την προσπάθεια, κάτω όμως από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Προς το παρόν δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο», τους είπε και φαίνεται ότι περιμένει την ολοκλήρωση των επαφών και με τους άλλους επιφανείς αρειανούς.


Οι βετεράνοι χτύπησαν επίσης την πόρτα και του Μιχάλη Ζορπίδη, που κατά το παρελθόν έχει περάσει από την προεδρία όλων των τμημάτων του συλλόγου και διαθέτει και ειδικό βάρος αλλά και οικονομική επιφάνεια. «Θα βοηθήσω κι εγώ...», ήταν και το μήνυμα του Ζορπίδη στους βετεράνους, δείχνοντας κι αυτός θετικός από την πλευρά του. Σε διαδικασία επαφών βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και η «ΚΜΑ», η οποία όμως κρατάει κρυφό τον δικό της κύκλο συζητήσεων μέχρι να έχει κάτι χειροπιαστό να παρουσιάσει.



Την Πέμπτη 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί οριστικά η τακτική γενική συνέλευση της «Κοινωνίας Μελών Αρη», όπως ανακοινώθηκε αργά χτες το βράδυ στο επίσημο σάιτ του Φορέα. Κεντρικό θέμα στην ημερήσια διάταξη οι διπλές εκλογές σε «ΚΜΑ» και ΠΑΕ.


 Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου