Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αποχωρεί από το IIF ο Τσαρλς Νταλάρα;


Αποχωρεί από το IIF ο Τσαρλς Νταλάρα; : Αποχωρεί στα τέλη του 2012 από τη θέση του επικεφαλής του Ινστιτούτου Διεθνούς Χρηματοοικονομικής (IIF) ο Charles Dallara, ένας από τους βασικούς διαπραγματευτές στην ιστορική

Αποχωρεί στα τέλη του 2012 από τη θέση του επικεφαλής του Ινστιτούτου Διεθνούς Χρηματοοικονομικής (IIF) ο Charles Dallara, ένας από τους βασικούς διαπραγματευτές στην ιστορική αναδιάρθρωση χρέους της Ελλάδας, σύμφωνα με δύο στελέχη του IIF. 

O Dallara αναμένεται να ανακοινώσει την παραίτησή του στην εαρινή σύσκεψη των μελών του IIF που θα λάβει χώρα την Πέμπτη το πρωί στην Κοπεγχάγη. 

Ο Greg Fager, ο διευθυντής του IIF για τη περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και ο George T. Abed, διευθυντής για την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, δήλωσαν ότι ο Dallara γνωστοποίησε στους συνεργάτες του την πρόθεσή του να φύγει. 



Σύμφωνα με τον Abed, η απόφαση υποκινείται από καθαρά προσωπικούς λόγους. 

«Δεν είχε καθόλου χρόνο να δει την οικογένειά του, ειδικότερα μετά τον Ιούλιο που βρισκόταν σχεδόν όλη την ώρα στην Ελλάδα», είπε ο Abed. 

Ο Dallara ίσως χρειαστεί να μείνει στο πόστο του τους πρώτους μήνες του 2013, που θα εξαρτηθεί από το αν ο αντικαταστάτης του θα είναι σε θέση να αναλάβει το ρόλο αυτό.



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου