Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Βενιζέλος : "Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται τους καρκινοπαθείς"


Βενιζέλος : "Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται τους  καρκινοπαθείς" : Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη στάση του στον τομέα της υγείας  κάνοντας λόγο για  «πολιτική αθλιότητα»
Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη στάση του στον τομέα της υγείας  κάνοντας λόγο για  «πολιτική αθλιότητα» .

Επιπλέον , ο κ. Βενιζέλος τόνισε : «ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον πόνο των καρκινοπαθών για να χτυπήσει σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με τη συγκρότηση του ΕΟΠΥΥ» και συμπλήρωσε  ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ  στην προηγούμενη Βουλή δεν ψήφισε καμία από τις σημαντικές αλλαγές στον χώρο της υγείας» .


Ακόμη  δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι  οι σημαντικές αλλαγές  στην υγεία  «θίγουν ιδιωτικά συμφέροντα » και για αυτό δημιουργείται αυτή η δύσκολη κατάσταση που ταλαιπωρεί τους πολίτες, υπενθυμίζοντας την « ανάλογη κατάσταση» με το ΕΣΥ   στο παρελθόν.

Τέλος, ο κ.Βενιζέλος υπογράμμισε ότι  σε  επικοινωνία που είχαν , ο  πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ  τον διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα με τα φάρμακα των καρκινοπαθών έχει λυθεί οριστικά.




star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου