Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Oι φασιστικοί διάλογοι του Ν. Μιχαλολιάκου



Σε φασιστικό παραλήρημα με αναφορές στη δικτατορία του Μεταξά και τη Χούντα, αλλά και στους χιτλερικούς χαιρετισμούς του Μεσοπολέμου, εξελίχθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ζήτησε και τα ρέστα σχετικά με το βίαιο επεισόδιο που διαδραματίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο στούντιο του ANT1 με πρωταγωνιστή το δεξί του χέρι και εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.


Μιλώντας στο κυπριακό κανάλι, Sigmalive, o κ. Μιχαλολιάκος ισχυρίστηκε ότι «έστησαν παγίδα» στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στην επίθεση Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Σχολιάζοντας σαρκαστικά το επεισόδιο δήλωσε: « ήθελαν ισότητα», υπονοώντας προφανώς ισότητα στον ξυλοδαρμό και στον προπηλακισμό των δύο γυναικών από το στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Προκαλώντας ακόμη περισσότερο με τις δηλώσεις του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατηγόρησε την βουλευτή του Κ.Κ.E., Λιάνα Κανέλλη ότι « διαθέτει άδεια οπλοφορίας, ότι στο παρελθόν έχει πετάξει ποτήρια και ότι έχει προκαλέσει».

Η ουσία όμως των δηλώσεων Μιχαλολιάκου δεν επικεντρώνεται στα παραπάνω αλλά σε αυτά που είπε στη συνέχεια για τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου, τη Χούντα των συνταγματαρχών, τις δημοκρατικές διαδικασίες, τις εκλογές, τους φασιστικούς χαιρετισμούς και…. εν τέλει τους κομμουνιστές.



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου