Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πολιτική παρέμβαση Καρχιμάκη σε blog 17άρηδων



Πολιτική παρέμβαση Καρχιμάκη σε blog 17άρηδων
Δημόσια παρέμβαση για τα τεκταινόμενα στη χώρα σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία επέλεξε να πραγματοποιήσει εχθές, μέσω του  blog «Δημοκρατικοί Ορίζοντες», ο πρώην βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.



Ο πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, σε κείμενό του με τίτλο «Αυτοσυνειδησία και Σύγκρουση χωρίς Φόβο», καταθέτει τις σκέψεις του σχετικά με τις αναγκαίες συγκρούσεις που πρέπει να γίνουν, πάντα όμως με αίσθημα αυτοσυνειδησίας και δίχως λιποψυχία στις κρίσιμες στιγμές της μάχης, όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντες τους άξονες των συγκρούσεων, καθώς και την ανάγκη να αναληφθούν οι ευθύνες απ’ όλους, βάσει του μεριδίου που αναλογεί στον καθένα βέβαια, ο κύριος Καρχιμάκης κάνει ξεχωριστή αναφορά στο ρόλο της Δικαιοσύνης, ο οποίος θεωρεί ότι είναι εξαιρετικής βαρύτητας ιδίως σ’ αυτές τις συνθηκες.

Μέσα σε αυτό το τοπίο, ο κρητικός πολιτικός αναγνωρίζει στο κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, έναν κρίσιμο ρόλο στην προσπάθεια πολλαπλών ρήξεων και συγκρούσεων που ο ίδιος εκτιμά ότι πρέπει να γίνουν.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η παρέμβαση αυτή επιλέγεται να γίνει μέσα από ένα πολιτικό ιστολόγιο, που όπως πληροφορούμαστε διατηρεί μία ομάδα πολύ νέων ανθρώπων, ηλικιακά μικρότερων από τα 18, που καταπιάνεται με τα κοινά.

Τέτοια φρέσκα εγχειρήματα από τόσο νέα πρόσωπα μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην ανανέωση του πολιτικού διαλόγου στη χώρα.
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου