Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Νίκος Αγγελούδης: "Παίζουμε για τη φανέλα του Αρη"

Ο Νίκος Αγγελούδης τόνισε πως το όνειρο του είναι να παίξει στον Αρη, όχι για τα λεφτά αλλά για την φανέλα και τον κόσμο, καθώς πέρσι δόθηκε δανεικός
στην Δόξα Δράμας. O παίκτης μίλησε στη Sportday και δήλωσε έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. «Η θέση μου είναι αυτή του σέντερ φορ, αλλά όπου μου ζητήσει ο προπονητής θα παίξω. Μακάρι να παίζω! Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα και να αποδείξω ότι αξίζω μια θέση στο ρόστερ, γιατί όχι και στην ενδεκάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, είπε: «Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά ο Άρης έχει τον κόσμο του. Είναι το καλύτερο κοινό. Από κει και πέρα θα είμαστε μια ομάδα με δύναμη και πάθος. Είμαστε όλοι Έλληνες, ξέρουμε τι σημαίνει ο Άρης και όταν παίζεις σε ένα γεμάτο Χαριλάου δεν μπορείς να μη δώσεις το 100%». Ερωτηθείς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές, ο Νίκος Αγγελούδης είπε: «Θα αντέξουμε γιατί αγαπάμε τον Άρη. Δεν ήρθαμε για τα λεφτά. Παίζουμε για τη φανέλα, τον κόσμο και μετά για την προσωπική μας ανάδειξη».
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου