Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πήρε ασφαλιστική ενημερότητα ο Άρης

Το πρώτο βήμα για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου έκανε ο Άρης, που κατάφερε να

εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα. Μέχρι την Παρασκευή η διορία και για την φορολογική. 
Οι «κίτρινοι» κατέβαλαν το ποσό των 73.000 ευρώ που απαιτούνταν κι έτσι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την μία από τις δύο ενημερότητες που χρειάζονται για να παραδώσουν έναν πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού
Αθλητισμού.
Βέβαια ο πιο μεγάλος «σκόπελος» δεν είναι άλλος από την φορολογική ενημερότητα, για την εξασφάλιση της οποίας δεν είναι αρκετό ούτε το ποσό των 200.000 ευρώ που κρίνεται αναγκαίο να έχει καταβληθεί μέχρι την Παρασκευή. Ο λόγος είναι ότι έτσι δεν θα χαθούν οι ρυθμίσεις, ωστόσο για να μπορέσει τελικά ο σύλλογος να λάβει την φορολογική ενημερότητα, θα πρέπει να πληρώσει συνολικά 600.000 ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούν και στις τρεις δόσεις που δεν έχουν καταβληθεί.
Πλέον οι Θεσσαλονικείς, που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να έχουν συγκεντρώσει το συγκεκριμένο ποσό μέσα στο επόμενο τριήμερο, περιμένουν μία συνολική λύση από το υπουργείο Οικονομικών για όλες τις ΠΑΕ οι οποίες βρίσκονται σε παρόμοια θέση. Για την ακρίβεια το... δώρο της Πολιτείας αφορά στην -νέα- ρύθμιση των χρημάτων που οφείλονται, ώστε να καταβληθούν σε 60 δόσεις.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου