Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΖΕΥΓΑΡΙΑ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΤΗ SHOWBIZ Οι επώνυμοι έρωτες και χωρισμοί του καλοκαιριού


Οι επώνυμοι έρωτες και χωρισμοί του καλοκαιριού
To καλοκαίρι μπήκε δυναμικά και οι «άτακτοι» Έλληνες celebrities μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας με τους έρωτες και τους χωρισμούς τους. Έρωτες φλογεροί, χωρισμοί επεισοδιακοί και όλα αυτά υπό το «ξάγρυπνο» φλας των παπαράτσι.

Ένας φαινομενικά αταίριαστος έρωτας που μας τράβηξε την προσοχή ήταν εκείνος της Ναταλίας Γερμανού με τον ηθοποιό Γιώργο Νινιό. Η παρουσιάστρια μετά από αρκετές σύντομες σχέσεις με μικρότερους ηλικιακά άνδρες, αποφάσισε να κουρνιάσει στην αγκαλιά του ηθοποιού. Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο ενώ οι φήμες περί χωρισμού τους, έμειναν φήμες. Οι ίδιοι σχεδιάζουν ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρήκε επιτέλους τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι στα μάτια της αισθητικού Κατερίνας Κόκλα. Μόνιμος κάτοικος Νάξου θα γίνει στο τέλος ο παρουσιαστής, που φαίνεται να έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν ό, τι τον πλήγωσε.

Η είδηση του καλοκαιριού βέβαια είναι ο επικείμενος γάμος του sex symbol Κατερίνα Παπουτσάκη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά. Η γνωριμία τους μετρά πέντε χρόνια, η σχέση τους δύο μήνες και ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί για τις 28 Αυγούστου στη Δονούσα. Βέβαια με την Κατερίνα δε μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος, οπότε ίδωμεν... 

Πόπη Τσαπανίδου - Νίκος Ιατρού. 
Η λαμπερή κυρία της ενημέρωσης πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του χρηματιστή και ο έρωτάς τους φουντώνει μέρα με τη μέρα. Απογευματινές βόλτες στη θάλασσα και νυχτερινές έξοδοι σε chic restaurant είναι η καθημερινότητα του νέου ζευγαριού, που σχεδιάζει να περάσει τον Αύγουστο σε κάποιο νησί του Ιονίου. 
 
Το φετινό καλοκαίρι πολλοί έρωτες γεννήθηκαν και είδαν το φως της δημοσιότητας. Ένας από αυτούς είναι και εκείνος της Χριστίνας Κολέτσα με τον στιχουργό Χριστόδουλο Σιγανό. Οι δυο νέοι μάλιστα εδώ και λίγο καιρό συγκατοικούν σε πολυτελές διαμέρισμα της Πειραϊκής.

Και η Σάσα Μπάστα όμως αποφάσισε να αφήσει στο παρελθόν τις ευκαιριακές σχέσεις και να σταθεί στο πλευρό του ραδιοφωνικού παραγωγού Βαλεντίνο. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες το επώνυμο ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει τρυφερές αγκαλιές και φιλιά.

Από τη λίστα των φανατικών εργένιδων φαίνεται πως βγήκαν οι Απόστολος Γκλέτσος και Κώστας Σόμμερ. Ο δήμαρχος Στυλίδας βρήκε τη... δασκάλα του, αφού η νέα του αγαπημένη εργάζεται ως παιδαγωγός ενώ ο Κώστας Σόμμερ έχει γίνει αχώριστος με τη νέα σύντροφό του που ακούει στο όνομα Νάταλι. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε στη Βούλα να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά. Είναι νέα, όμορφη, ναζιάρα και λίγο αφελής. Είναι η Κατερίνα Καινούργιου που ένιωσε την καρδιά της να χτυπά δυνατά όταν αντίκρυσε τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά. Ο έρωτάς τους μετρά λίγες μόνο εβδομάδες, αρκετές όμως για να τον «διαφημίσουν» στη Μύκονο.

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους

Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος λένε και το τέλος αυτό ήρθε το φετινό καλοκαίρι για τρία ταιριαστά ζευγάρια του καλλιτεχνικού στερεώματος.  Οι προσπάθειες να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα δεν έφεραν αποτέλεσμα και γράφθηκε ο επίλογος της σχέσης τους.

Γιώργος Κιμούλης και Ελεονώρα Ζουγανέλη 
έζησαν στιγμές ευτυχίας αυτό το καλοκαίρι. Μόνο που ο δεσμός τους δεν ήταν γραφτό να κρατήσει και έτσι μετά από δύο μήνες σχέσης, ήρθε ο χωρισμός. Ωστόσο το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις. Η Τέχνη καθώς φαίνεται, τους ενώνει.

Πολλοί τους κατηγόρησαν για μία σχέση ψεύτικη που δημιουργήθηκε προς χάριν της δημοσιότητας. Ο λόγος για τους Γιώργο Σαμπάνη και Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Η επιλογή τους αυτή συνοδεύτηκε από πλήθος σχολίων.

Για το τέλος αφήσαμε τον χωρισμό της ανερχόμενης τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη. Οι δυο τους μετά από μία σύντομη σχέση, πήραν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά, όπως ακούγεται. Άλλωστε καλοκαίρι έχουμε και οι πειρασμοί είναι πολλοί...
newpost

Φανή Πλατσατούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου