Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ, 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, καθώς αν και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, επικράτησε με ανατροπή 2-1 των Αρκάδων στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Περόνε στο 20', ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Δώνη στην επανάληψη κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να κατακτήσει το πολύτιμο
«τρίποντο».

Ο «δικέφαλος» του Βορρά ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Λάζαρ στο 46', ενώ έφτασε στη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασιάδη στο 88'.


Μοιραίος για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ο Ράγιος, ο οποίος είχε τρία δοκάρια (!), ενώ ένα είχαν οι γηπεδούχοι με τον Λίνο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαρτολίνι του Αστέρα.


Ο αγώνας


Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα από ένα γκολ.


Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περόνε, μετά από ανατροπή του Κουμάλο στον Ναβάρο, ενώ στο 26’ και στο 27’ είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη, καθώς ο Ράγιος «σημάδεψε» δύο φορές το δοκάρι του Γλύκου.


Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, με αποτέλεσμα οι ελπίδες του για τη νίκη να αναπτερωθούν.


Πιο συγκεκριμένα, ένα λεπτό μετά το πρώτο σφύριγμα του Μήτσιού στην επανάληψη , μετά από κεφαλιά-πάσα του Φωτάκη, ο Λόρενς με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας εκ νέου την ομάδα του στο παιχνίδι.


Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά το γκολ που σημείωσε, η ομάδα του Γιώργου Δώνη απέκτησε τα ηνία στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στο 2-1 στο 64’, με σουτ του Αθανασιάδη, που απέκρουσε με δυσκολία ο Φούλοπ, ο οποίος είπε «όχι» σε σουτ του Λίνο στο 72’/


Ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 83' σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού της εστίας των Αρκάδων, ενώ ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Τσιώλη είχε και τρίτο δοκάρι και πάλι με τον Ράγιος.


Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε δίχως νικητή, στο 87' ο Μήτσιος έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Τσαμπουρή και ο Αθανασιάδης έκανε το 2-1, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς ο Μπαρτολίνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.




Κίτρινες: Κατσε, Αθανασιάδης - Πιπίνης, Περόνε, Μπαρτολίνι, Φούλοπ, Φορμίκα

Κόκκινες:
92' Μπαρτολίνι (2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης):
Γλύκος, Αποστολόπουλος (46' Ετό), Σταφυλίδης (63' Γεωργιάδης), Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης (82' Γιάννου), Λόρενς, Λάζαρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης):
Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Ράγιος, Τσαμπούρης, Αλβαρεζ (89' Ντινιωτάκης), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο (80' Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις (52' Φορμίκα), Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου