Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Έπεσε» στην Κρήτη η ΑΕΚ, 2-1 ο ΟΦΗ

Με δύο πέναλτι από τον Σίσιτς στο 17’ και τον Ιωαννίδη στο 42’ ο ΟΦΗ εκτέλεσε την ΑΕΚ με 2-1, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Super League, που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το γκολ των «κιτρινόμαυρων», που παραμένουν χωρίς νίκη, πέτυχε ο Φουρτάδο στο 43'.

Η ΑΕΚ από την αρχή του αγώνα βρέθηκε πίσω το σκορ. Στο 17’ από λάθος του Κουτρουμπή, ο Ιωαννίδης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κορδέρο. Ο Σίσιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κι έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 42’ ο ΟΦΗ πέτυχε το 2-0 με νέο πέναλτι. Ο Σίσιτς ανετράπη από τον Αρκούδα και ο Ιωαννίδης εκτέλεσε εύστοχα. Ωστόσο, οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου κατάφεραν να μειώσουν στο αμέσως επόμενο λεπτό (43'), όταν σε ακίνδυνο συρτό σουτ του Κατίδη, ο Φουρτάδο παρεμβλήθηκε και με τακουνάκι έκανε το 2-1.

Καλύτερος ο ΟΦΗ και στο β' ημίχρονο και με κινητήριο μοχλό τον Σίσιτς, είχε στιγμές που θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, με σημαντικότερη τη φάση του 65', όταν ο Σλοβένος ξέφυγε από αριστερά και γύρισε την μπάλα, για να την ανακόψει ο Αραμπατζής και να διώξει πάνω στη γραμμή ο Κουτρουμπής.

Στο 76’ ο Σίσιτς έφυγε μόνος μπροστά, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ βγήκε έγκαιρα και τον σταμάτησε. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι υποχώρησαν, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν και προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΟΦΗ – ΑΕΚ 2-1 (Nova 1)

Γκολ:
17' πεν. Σίσιτς, 42' πεν. Ιωαννίδης - 43' Φουρτάδο

Κίτρινες κάρτες:
Παπάζογλου, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Γουναρίδης - Φουρτάδο

Κόκκινες κάρτες:
-

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
Γουναρίδης, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ζαχαράκης, Βερόν, Ιωαννίδης (87' Κυριακίδης), Μπανούσης (84' Λαμπρόπουλος), Κουτσιανικούλης (57' Καπουράνης), Σίσιτς, Παπάζογλου.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος):
Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Ρίκκα, Κορδέρο (46' Γκερέιρο), Κατίδης, Γροντής, Φούντας (46' Κατσικοκέρης - 76' Νικολιάς), Φουρτάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου