Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

"Κλειστό" τραπέζι μ' επιχειρηματίες θα έχει η Α. Μέρκελ...

Μια εξαιρετικά κλειστή και εξίσου ουσιαστική συνάντηση προγραμμάτισε η Άνγκελα Μέρκελ στο πρόγραμμα της ολιγόωρης επίσκεψης της στην Αθήνα

Μπορεί επικοινωνιακά να μην προβάλλεται, αλλά το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης μπορεί να έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία για τις εξελίξεις στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες η γερμανίδα Καγκελάριος θα συναντήσει ένα κλειστό club "εκλεκτών" επιχειρηματιών σήμερα στις 17:30 στο Hilton, όπου και θα καταλύσει η αποστολή της.

Στο τραπέζι εκτός από τη γερμανίδα Καγκελάριο και τον Αντώνη Σαμαρά θα παραβρεθούν μόλις 12 άνθρωποι. Έξι εξ’ αυτών θα εκπροσωπούν την ελληνική επιχειρηματικότητα, ενώ οι άλλοι έξι θα είναι εκπρόσωποι γερμανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι παρών θα είναι ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος και οι υπόλοιποι πέντε "Έλληνες" που θα παρευρεθούν θα προέρχονται αποκλειστικά από τον τραπεζικό κλάδο.
Οι Γερμανοί προσκεκλημένοι θα είναι εκπρόσωποι εταιρειών γερμανικών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η «σύνθεση» της γερμανική ομάδας αλλά θεωρείται περίπου βέβαιο ότι θα υπάρχει παρουσία του ΟΤΕ αλλά και των υπολοίπων εταιρειών γερμανικών συμφερόντων αναλόγου μεγέθους.
Πληροφορίες: capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου