Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Έλενα Παπαρίζου: Φταίει η τύχη μας


Στην ατυχία αποδίδει η Έλενα Παπαρίζου την οικονομική ύφεση, που μαστίζει την Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια και θυμάται με συγκίνηση τις εποχές των «παχιών αγελάδων» και της Eurovision, που, για την τραγουδίστρια, δεν ευθύνονται για τα σημερινά «χάλια» μας.


«Δεν μου αρέσει που υπάρχει γενικότερα στην Ευρώπη αυτό το αρνητικό σχόλιο για την Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό γενικότερα. Θέλω οι Ευρωπαίοι, αλλά και παγκοσμίως, να έχουν έχουν μια καλή εικόνα για την Ελλάδα. Όλες οι κρίσεις και όλα τα προβλήματα είναι σαν τα μαθηματικά, έχουν λύσεις. Δεν είμαστε κακόμοιροι, απλά είμαστε λίγο άτυχοι τη συγκεκριμένη στιγμή» ήταν οι σκέψεις της Έλενας για όσα ζούμε.

Όσο για τις αναμνήσεις της, επτά χρόνια μετά τη βραδιά που κέρδισε την πρώτη θέση στη Eurovision, είπε: «Υπάρχουν πολλές στιγμές που θυμάμαι και υπάρχουν άπειρες στιγμές που δεν θυμάμαι καθόλου. Ζούσα πάρα πολύ έντονα εκείνη τη φάση της ζωής μου. Αυτό που θέλω να κρατήσω από αυτό είναι πως ο συγκεκριμένος θεσμός ήταν αυτός που με έβαλε στα σπίτια των Ελλήνων. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ώρα που έφτασα πίσω στην Ελλάδα και όταν επιστρέφαμε από το αεροδρόμιο ήταν όλοι, μεγάλοι και μικροί, στους δρόμους. Θυμάμαι συγκεκριμένα ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, πιασμένοι χέρι χέρι και με χαιρετούσαν. Βούρκωσα τότε!».

Βουρκώσαμε και εμείς.

ΠΗΓΗ: εκπομπή «Your noise daily» του MTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου