Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τα ζώδια της εβδομάδας



ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα στα σχέδιά σου, αλλά και μια τάξη στα οικονομικά - μην αγχώνεσαι για ό,τι δεν περνά από το χέρι σου. Η έκλειψη φέρνει αλλαγές/ ανατροπές και νέα δεδομένα σε σένα της 28/3 που οφείλεις να κουμαντάρεις προσεκτικά δράση και αντίδραση σε κάθ’ επίπεδο. Νιώθεις πιο δυνατός/ή, αισιόδοξος/η και έτοιμος/η για καινούργιες εμπειρίες, Κριέ της 14-19/4. Κερδίζεις σε σχέσεις/ συνεργασίες, εσύ της 7-15/4! Το πάθος συνεπαίρνει και βάζει δύσκολα ανεξαρτήτως ημερομηνίας γέννησης

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Νιώθεις πως θες να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να απελευθερωθείς από τα δεσμά των ορίων της εποχής. Είσαι όντως πιο πιεσμένος/η, αν γεννήθηκες στις 24-25/4, γιατί οφείλεις να κάνεις διπλό κόπο. Οι σχέσεις (και οι συνεργασίες) ζητούν μέριμνα και μαεστρία στη διαχείριση, γιατί κάποιες κινδυνεύουν να «τιναχτούν στον αέρα», ειδικά για εσένα της 11-13/5...
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η εποχή απαιτεί να φροντίσεις πάσης φύσεως εκκρεμότητες, αλλά και κάθε ανάγκη του οργανισμού σου. Παρεξηγήσεις σε σχέσεις, αλλά και παρανοήσεις ή λάθη στη δουλειά θα μπορούσαν να σου κοστίσουν, πολύ περισσότερο αν γεννήθηκες στις 16-21/6. Η τύχη, αλλά και ο έρωτας είναι πιο κοντά σου, φίλε/ φίλη Δίδυμε της 8-16/6!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η ζωή σου αλλάζει καθοριστικά μέσ’ από τον έρωτα ή από εξελίξεις σχετικές με το παιδί! Οι ρυθμοί της καθημερινότητας εξακολουθούν να είναι εξοντωτικοί. Καινούργια δεδομένα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο σίγουρος/η, αν γεννήθηκες στις 26-27/6. Το σπίτι σου γίνεται πιο «ζεστό», οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται, ενώ η αγάπη εύκολα «χτυπά» ή «ξαναχτυπά» την πόρτα σου φέρνοντας μυρωδιές από το παρελθόν...
ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Ανατροπές στην οικογένεια και στις προσωπικές σχέσεις, όπως και αλλαγές στο σπίτι είναι στο πρόγραμμα, πολύ περισσότερο αν γεννήθηκες γύρω στις 14/8 με την ηλιακή έκλειψη (14/11). Η ψυχολογική σου κατάσταση διέπεται ενίοτε από έντονη κυκλοθυμία, ενώ οι επαφές, οι συναντήσεις και οι συμπτώσεις επιφυλάσσουν ηθικό/υλικό κέρδος για σένα της 9-17/8. Ο Κρόνος θυμίζει πως αποκλείεται να έχεις το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη, αν γεννήθηκες στις 27-28/7. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και ο ερωτισμός είναι τα όπλα σου, φίλε & φίλη της 17-22/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Αλλαγές ή προβλήματα σχετικά με το μεταφορικό μέσο, τη γειτονιά είτε τ’ αδέλφια είναι στο μενού της εβδομάδας αυτής. Το σίγουρο είναι πως οι διαδικασίες σε βοηθούν να έχεις κάποιο κέρδος, ηθικό ή υλικό και να νιώσεις τελικώς καλύτερα. Απόφυγε τις εντάσεις, κυρίως αν γεννήθηκες στις 17-22/9. Έλεγξε την κυκλοθυμία σου, όπως και τις παρανοήσεις / παρεξηγήσεις και θεώρησε φυσιολογική κάθε καθυστέρηση στην υλοποίηση των σχεδίων. Προγραμματισμός / επανατοποθέτηση:σημαντικές έννοιες προς το παρόν.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Πόσο μπορείς να ομορφύνεις και να τραβήξεις τα βλέμματα προκαλώντας το ενδιαφέρον, κερδίζοντας εντυπώσεις και στοιχήματα! Ισχύει, ειδικά για εσένα της 10-18/10 που κουβαλάς την τύχη μαζί σου σε κάθε της μορφή αυτές τις μέρες! Αν προγραμματίσεις λίγο έσοδα/έξοδα κι αν παράλληλα προσέξεις τα λόγια που κόβουν σαν λεπίδα, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες ν’ απολαύσεις -κυρίως στα ερωτικά. Ενδεχόμενη κρίνεται μια ανατροπή στις επαγγελματικές / οικονομικές συνεργασίες, εφόσον γεννήθηκες στις 30/9.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ανατρεπτική κρίνεται η τρέχουσα εβδομάδα, κυρίως  αν γεννήθηκες κοντά στις 13/11, καθώς θα πρέπει να επαγρυπνείς για σχέσεις / συνεργασίες που «απειλούνται», αλλά και για τη φυσική σου κατάσταση. Δεν αποκλείεται να επιθυμείς αλλαγές ζωής είτε οι συνθήκες να σε εξωθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Η εποχή ωστόσο ζητά να σκεφτείς διπλά και ώριμα, ν’ αντιμετωπίσεις φόβους και δισταγμούς και να «περπατήσεις» με πίστη σ’ ένα όραμα, υπεύθυνα, υπομονετικά, αργά και σταθερά. Άκαιρα ξεσπάσματα και αρρωστημένες αντιδράσεις δεν βοηθούν. Τουναντίον, η θύελλα του έρωτα, ναι, θα μπορούσε να βοηθήσει...
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ψυχολογικές διακυμάνσεις με υψηλό βαθμό δυσκολίας στη διαχείριση επιφυλάσσει η εβδομάδα. Θυμήσου πως, όσο και να σκεφτείς, τα πράγματα στη ζωή παραμένουν απλά, όμως η «στιγμή» πάντα κάνει τη διαφορά. Κάνε το σωστό μάνατζμεντ στην επιθετικότητα και στην ορμή που δημιουργεί ή καταστρέφει αναλόγως, αν γεννήθηκες στις 16-21/12. Αναγνώρισε και κράτα κοντά σου τα φιλικά εκείνα πρόσωπα που μπορούν να σε υποστηρίξουν σε κάθε στόχευση, Τοξότη της 8-16/12.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):Στόχοι, απόψεις, ιδεολογίες, δουλειές και φιλίες αλλάζουν ίσως καθοριστικά για εσένα, σε μια εποχή ξεκαθαρισμάτων, όπου αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά τις αλήθειες και την πραγματικότητα γύρω σου. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να σε χρειαστεί και θα του/της σταθείς. Κάποιο άλλο θα επιστρέψει στη ζωή σου για να βάλετε τα θέματα σε μια νέα τάξη. Ένα τρίτο μπορεί να παρεξηγήσει τη στάση σου ή να σε προβληματίσει με τη δική του στάση. Μην αγχώνεσαι με τυχόν καθυστερήσεις. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και μεθόδευσε το παρακάτω.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Αλλαγές ζωής δείχνει για εσένα η ηλιακή έκλειψη (14/11), κυρίως αν γεννήθηκες γύρω στις 10/2. Βεβαίως, η τύχη και η ελπίδα, όπως και η ευκαιρία, αποτελούν έννοιες που σε συντροφεύουν στο μονοπάτι που διαβαίνεις αυτήν την εποχή, Υδροχόε της 4-13/2. Δεν έχεις κάτι να «φοβάσαι», γιατί είσαι παιδί της πρωτοπορίας και της ανατροπής, ακόμα κι αν εσύ της 24-25/1 βλέπεις πως όλα έχουν «όρια» και απαιτούν κόπο, δουλειά κι ευθύνη.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Ακόμα κι αν οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα μπερδέματα ή τα μικροπροβλήματα είναι στο πρόγραμμα, το σίγουρο είναι πως αλλάζεις μονοπάτι κι ανοίγεις μια καινούργια πόρτα προς το μέλλον σου. Διατήρησε την πολύτιμη ψυχραιμία και δράσε δυναμικά χωρίς να προκαλείς, αν γεννήθηκες στις 15-20/3. Μελέτησε διεξοδικά κάθε επόμενο βήμα. Οι ευκαιρίες προόδου είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα που γεννήθηκες γύρω στις 12/3.

Επικοινωνία: astraguide@yahoo.com
τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: (+30) 213 03 77165
(σταθερή τηλ.γραμμή με αστική χρέωση)
(δυνατότητα συνεργασίας με όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό)
FACEBOOK: Astra Guide
TWITTER: AstraGuide
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου