Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοινώθηκε ο Γκουαρντιόλα!

 αύξηση του font size
Η Μπάγερν Μονάχου με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα και το τέλος της καριέρας του Γιούπ Χάινκες.
Στο έπακρο επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ρίχνει άκυρο στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και να συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου.
Οι Βαυαροί, με επίσημη ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως ο
Καταλανός τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι του 2013 και για τα επόμενα τρία χρόνια. Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε πως στο τέλος της σεζόν θα τερματίσει την καριέρα του ο Γιούπ Χάινκες που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο της ομάδας.
«Για την απόφαση αυτή, πήραμε και τη γνώμη του Γιούπ Χάινκες τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα. Είμαστε 100% ευχαριστημένοι από τον προηγούμενο προπονητή, αλλά πήραμε την απόφαση από κοινού. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτή την εξέλιξη. Είναι από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε επιτυχίες υπό τις οδηγίες του. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του από τον Ιούλιο», αναφέρει η ανακοίνωση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου