Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Θλιβερή γεμάτη αντιφάσεις η εμφάνιση του Γ. Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ

Η εμφάνιση του Γ. Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ μόνο θλίψη προκάλεσε.
Οι τοποθετήσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου ήταν γεμάτες αντιφάσεις ενώ δεν πρόσθεσε τίποτα το διαφωτιστικό, πέρα από το ότι φωτογράφισε ως υπεύθυνο τον κ. Διώτη. Η κύρια επιχειρηματολογία του κ. Παπακωνσταντίνου ότι δεν έδωσε όλη τη λίστα στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, κ. Καπελέρη γιατί δεν

εμπιστεύονταν το ΣΔΟΕ, αλλά το έδωσε σε συνεργάτες του να το φυλάξουν (οι οποίοι το έχασαν το πρωτότυπο). Και μετά έδωσε όλη τη λίστα στον Διώτη, ο οποίος τη διέρρευσε στα ΜΜΕ. Με λίγα λόγια αυτό είπε.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου επανέλαβε πως δεν ήξερε πως ήταν συγγενείς του στη λίστα. Βέβαια άλλες φορές έλεγε πως είχε δει τη λίστα κι άλλες δεν πως δεν την είχε δει.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου είπε αρκετές φορές και με έμφαση πως «δουλειά του υπουργού δεν ειναι να ανοίγει και να εξετάζει αρχεία». Θα ήταν σωστό αυτό που λέει αν είχε δώσει τη λίστα από την αρχή στο ΣΔΟΕ. Διότι αν δεν είναι δουλειά του Υπουργού να βλέπει αρχεία, τότε σίγουρα δεν είναι και δουλειά των συνεργατών του Υπουργού.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε πως δεν ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για τη λίστα, καθώς αυτό ήταν δουλειά του κ. Διώτη. Σωστό και αυτό αλλά από την άλλη το ερώτημα που προκύπτει είναι: ήξερε ο κ. Διώτης την όλη υπόθεση της λίστας; Διότι αν την ήξερε και δεν την είπε στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τότε ΥΠΟΙΚ, είναι ευθύνη του κ. Διώτη. Αν δεν την ήξερε ο κ. Διώτης τότε ο κ.Παπακωνσταντίνου όφειλε να πει στον Ευ. Βενιζέλο για το πώς ήρθε η λιστα, πως μεταγράφηκε, πως χάθηκε κ.οκ

Κρίμα

mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου