Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ακόμα 3 αντάρτες επιστρέφουν στη Νέα Δημοκρατία


Ακόμα 3 αντάρτες επιστρέφουν στη Νέα Δημοκρατία
Μετά την Ελίζα Βόζενμπεργκ που επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία και άλλα στελέχη του κόμματος φαίνεται πως σταδιακά βρίσκουν τον δρόμο «για την επιστροφή στο μαντρί». Οι συνθήκες πόλωσης που διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό αναγκάζουν πολλούς να κάνουν δεύτερες σκέψεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Μαρκόπουλος βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν προχώρησε ούτε συμμετείχε στην ίδρυση νέου κόμματος, όπως κάποιοι περίμεναν, ενώ έχει αραιώσει τις επαφές του με σκληρούς αντιμνημονιακούς, όπως ο Γιάννης Μανώλης. Απέχει από δηλώσεις που στρέφονται προσωπικά εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τοποθετήθηκε για θέματα όπως το περίφημο «λάθος» του ΔΝΤ και οι δηλώσεις Μέργου και Ρεν για τη μείωση του κατώτερου μισθού.

Στο ίδιο πλαίσιο, προετοιμάζεται η επιστροφή στο κόμμα και της βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη. Ρόλο γεφυροποιού για την επιστροφή του κ. Μαρκόπουλου παίζουν στενοί συνεργάτες και φίλοι του Αντώνη Σαμαρά, ενώ η κ. Ιατρίδη συνδέεται με κουμπαριά με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη.

Στον δρόμο της επιστροφής στη Ν.Δ είναι και η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλα, η οποία στις δημόσιες τοποθετήσεις της στηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου