Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μητσοτάκης κάνει like μέσα από το Facebook


Ο Μητσοτάκης κάνει like μέσα από το Facebook
Like στην ιδέα δημιουργίας προφίλ στο Facebook έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και απ’ ότι φαίνεται, είναι αρκετά ενθουσιασμένος με τη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, όπως έγραψε χαρακτηριστικά το μεσημέρι του Σαββάτου: «Αν είχα την κρίσιμη εποχή του ’90 αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δίνει το Facebook, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα. Η υστεροφημία δεν ήταν ποτέ κίνητρο των πράξεών μου, οι εκδηλώσεις σας όμως, φυσικό είναι, με συγκινούν βαθύτατα και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου». Από κάτω ακολουθούν σωρηδόν τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων του, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι επαινετικά.

Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία που τον δείχνει να κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού του έχοντας έναν φορητό υπολογιστή στα πόδια και να διαβάζει την πρώτη σελίδα του προφίλ του. 

Οι συνεργάτες του που επιμελήθηκαν το προφίλ του έχουν ανεβάσει πενήντα δύο φωτογραφίες από τη μακρόχρονη πορεία του στην πολιτική, αρκετές από τις οποίες είναι ανέκδοτες. 

Εννοείται ότι έχει συμπληρώσει πλήρως και τις βασικές πληροφορίες που τον αφορούν. Γεννήθηκε: 18 Οκτωβρίου 1918. Τόπος καταγωγής: Χανιά, Κρήτη. Χώρα: Ελλάδα. Πολιτικές απόψεις: Φιλελεύθερος. Φύλο: Ανδρας. Ακολουθεί, δε, ένα σύντομο και περιεκτικό βιογραφικό του.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να δώσει τροφή για συζητήσεις λίαν συντόμως και με την κυκλοφορία του βιβλίου του, που θα αποτιμά τη διακυβέρνηση της χώρας την περίοδο 1990 - 1993.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου