Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Παπακωνσταντίνου: Θα πουν ότι φταίω και για τον Τρωικό!


Παπακωνσταντίνου: Θα πουν ότι φταίω και για τον Τρωικό!
Σε διάψευση του δημοσιεύματος που έκανε λόγο ακύρωση επένδυσης στον Έβρο επί των ημερών του ως υπουργός στην κυβέρνηση Παπανδρέου, προκειμένου να ωφεληθεί η ξαδέρφη του, προχώρησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι ο φάκελος της συγκεκριμένης επένδυσης έχει αποσταλεί από το 2011 στον εισαγγελέα, ενώ τονίζει πως περιμένει να κατηγορηθεί ακόμη και για τον Τρωικό πόλεμο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του πρώην υπουργού:

«Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” αναφέρεται σε υπόθεση ακύρωσης επένδυσης στον Έβρο από το ΥΠΕΚΑ.

Για την ουσία της υπόθεσης, ο τότε αρμόδιος υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης έχει ήδη απαντήσει με δελτίο Τύπου: διαδοχικές πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου από το 2007 (και η σημερινή) και όλες οι υπηρεσιακές ηγεσίες (με νομική τεκμηρίωση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους) αρνήθηκαν να συναινέσουν σε μία απευθείας ανάθεση, και για να μην υπάρχουν σκιές ο φάκελος της συγκεκριμένης επένδυσης έχει ήδη από το 2011 σταλεί από το Υπουργείο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Είναι όμως εντυπωσιακή η αναπαραγωγή της "είδησης" σε πλείστα όσα ηλεκτρονικά μέσα ως "Αποκάλυψη: O Παπακωνσταντίνου ματαίωσε επένδυση στον Έβρο για χάρη της ξαδέλφης του Ελένης".

Περιμένω σε λίγο να ακούσω και για τις ευθύνες μου για τον Τρωικό πόλεμο».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου