Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Λύση εντός ευρωπαϊκού πεδίου με ελαχιστοποίηση της εξοντωτικής εμπειρίας

pasok-lusi-entos-eyropaikou-pedioy-me-elaxistopoiisi-tis-eksontotikis-empeiriasΤη στήριξή του στις αποφάσεις των οργάνων της Κυπριακής Δημοκρατίας εκφράζει το ΠΑΣΟΚ, που, αφού αφήνει αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ασκεί κριτική «στις τιμωρητικού και βίαιου χαρακτήρα αποφάσεις της Ευρωζώνης», σημειώνει πως η λύση πρέπει να βρεθεί εντός του ευρωπαϊκού πεδίου, με ελαχιστοποίηση, όπως λέει, «της εξοντωτικής εμπειρίας που
βιώνει η Κύπρος».


Σημειώνει ακόμη πως η κυπριακή υπόθεση δείχνει στον ελληνικό λαό «τι είναι αυτό που απέφυγε».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

Είναι εθνικά ανεύθυνο και ανιστόρητο, την ώρα που η Κύπρος δίνει μάχη επιβίωσης, κάποιοι στην Ελλάδα να χρησιμοποιούν την Κύπρο ως μέσο άσκησης αντιπολίτευσης που αποδεικνύεται φτηνή και τυφλή.
Στηρίζουμε τις αποφάσεις των οργάνων της Κυπριακής Δημοκρατίας για λόγους εθνικού καθήκοντος.

Ασκούμε κριτική στις τιμωρητικού και βίαιου χαρακτήρα αποφάσεις της Ευρωζώνης, την ευρύτερη αρνητική επίπτωση των οποίων ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει η Ευρώπη.

Επειδή όμως δεν υπάρχει άλλο πεδίο πιο πρόσφορο και ασφαλές από το ευρωπαϊκό, πρέπει η εξοντωτική εμπειρία που βιώνει η Κύπρος να τεθεί υπό έλεγχο και να ελαχιστοποιηθεί με τις αποφάσεις που καλείται να λάβει σήμερα η Ευρωζώνη.

Ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει πολύ καλά τι διδάσκει η κυπριακή υπόθεση. Έχει δει τι είναι αυτό που απέφυγε. Έχει αντιληφθεί πόσο δύσκολη υπόθεση είναι μια διαπραγμάτευση που οδηγεί σε σκληρά, αλλά ασφαλή αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου