Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Β. Βενιζέλος προς Δημ. Σταμάτη: Ανοίξτε την ΕΡΤ και μετά ελάτε να συζητήσουμε


stamatisSinergatisΤηλεφωνική επικοινωνία είχε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Δημήτρης Σταμάτης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις αντιρρήσεις του ΠΑΣΟΚ και να προλειάνει το έδαφος ενόψει της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαμήνυσε στον υπουργό επικρατείας της κυβέρνησης, ότι θα πρέπει να ανοίξει πρώτα η δημόσια τηλεόραση και στην
συνέχεια να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση.
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του κ. Σταμάτη και προς τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλη, χωρίς ωστόσο και εκεί να υπήρξε κάποια πρόοδος.
Στο ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι οποιαδήποτε συζήτηση προϋποθέτει να λειτουργήσει  η δημόσια τηλεόραση, ενώ κάθε άλλη πρόταση απο την πλευρά της κυβέρνησης που κατατέθηκε προς συζήτηση δεν έγινε αποδεκτή από το ΠΑΣΟΚ που σημαίνει ότι η πρόταση του Μεγάρου Μαξίμου δεν ήταν αυτή που ζητούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Ερωτήματα τίθενται και προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ:
α) Γιατί δεν καταθέτει πρόταση μομφής όπως συζητείται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας προς τον πρωθυπουργό;
β) Γιατί άφησε πρώτα να καταθέσουν πρόταση για τη δημόσια τηλεόραση το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ, τι φοβήθηκε;
e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου