Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ικανοποιημένη από την συμμετοχή η Ιπποκράτους


Για περίπου 55.000 – 60.000 πολίτες που προσήλθαν χθες στις κατά τόπους πράσινες κάλπες για την ανάδειξη των γραμματειών σε νομαρχιακές, περιφερειακές και δημοτικές οργανώσεις, μιλούσαν λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης οι επιτελείς της Ιπποκράτους.
Ειδικότερα, έκαναν λόγο για έλευση ποσοστού πάνω από το 50% των πολιτών που είχαν ψηφίσει για την εκλογή συνέδρων στο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (113.000 προσήλθαν τότε σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΠΑΣΟΚ), καθώς όπως έλεγαν στις προηγούμενες διαδικασίες, το ποσοστό κυμαινόταν διαχρονικά περίπου στο 40% της συμμετοχής για τα συνέδρια. Αντιστοίχως, τόνιζαν την συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις για την εκλογή τελικά των νομαρχιακών, μιλούσαν για περίπου 620 άτομα σε όλη την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν, ο πήχης της συμμετοχής που έβαζε η Ιπποκράτους ήταν λίγο πάνω από τις 20.000, επιβεβαιώνοντας σήμερα τον Neo, ότι με αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε περισσότερο από αυτό θα μπορούσε να πανηγυριστεί ως …θρίαμβος!
matrix24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου